CastellanoCatalà

Alba Yáñez

L'Actriu ALBA YAÑEZ, GUANYADORA de 4 PREMIS dels 7 que ESTABA NOMINADA als PREMIS TESPO 2009 de l'UNIÓ D’ACTORS DE CATALUNYA.

El propassat 8 de Maig de 2009, es vàren presentar els premis de l'UNIÓ D'ACTORS DE CATALUNYA. L'actriu ALBA YAÑEZ tenia opcions a 7 nominacions, de de las que en va guanyar quatre. Estem molt contents per aquest aconteixement i l'Alba agraeix de tot cor les votacions que a rebut.

1. MILLOR ACTRIU D’INTERPRETACIÓ DE TEATRE, CATEGORIA DRAMA PER LA OBRA BOB.
2. MILLOR VESTUARI PER LA OBRA BOB.
3. MILLOR ACTRIU D’ENTERPRETACIÓ TV PER TAN SOLS.
4. MILLOR SOMRIURE.

La noticia de les nominacions de l'obra BOB arriba també al continent sudamericà, a venezuela.

Gràcies a tots per el vostre suport, i com no Alba, moltes felicitats!


Jemi Paretas

Jemi Paretas interpretant Xavier Misarachs a l'últim llargmetratge del director Sigrfid Monleón juntament amb Jordi Moyà...


Alba Yáñez

BOB (See Bob run) és una de les més representatives obres de la nova dramatúrgia canadenca underground, el principal exponent és Daniel MacIvor. Ara tenim l'oportunitat única de conèixer aquesta peça fonamental del teatre actual, de la mà de la companyia Teatro Forte en aquestes dues úniques funciones a la Sala Muntaner. L'actriu Alba Yáñez, es la encarregada de reprendre la pell de de Roberta, coneguda per les seves amigues com “Bob”, una noia que fa autoestop en cerca del mar i del seu pare, mentres que fuig per la nit dels crims i els altres on ha sigut crims que ha comès i els altres on ha sigut víctima. La ballarina finlandesa Riikka Laakso, s'encarregarà de donar-li vida a les ombres i traumes de la seva vida.
Sol dues funcions: 27 i 28 d' abril a les 20:00h
Entrada 10€

Jaume Najarro

Personatge a 'El Carrer del mar' : JORDI VALLS
Dades d'emisio de la série : 20 DE FEBRER A 2 D'ABRIL DE 2009, REPOSICIONS DEL 6 AL 13 D'ABRIL.
mes informació : www.elcarrerdelmar.com

Quadrícula w+m: Disseny i programació web